sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Kuntosaliviikko

Kadonneen yleiskunnon metsästys alkoi kun maanantaina kävin ostamassa Kuokkalan Topshape-kuntosalille maaliskuun aikaa.Kuukausi aamuvuorolle klo 6-14 maksaa eläkeläiselle 29€.
TechnoGym-crosstrainer on ollut viikon lempilaite jossa aikaa kulunut kolmisen tuntia yhteensä neljään päivään.

Viime sunnuntaina alkoi Elävänravinnon keskusteluryhmä jossa sovimme kevään kokoontumiset sekä jutustelimme omista kokemuksistamme...mielenkiintoista.

Pitkästä aikaa liveraveissa käynti Killerillä jossa juoksi entinen hevoseni Maxi joka hieman simahti kuolemanpaikkajuoksusta jääden hännille.
Keskiviikkona puoleltapäivin kävin taas Killerillä lounasraveissa jääden 12€ voitolle peleissä.

Perjantaina Rakennusmessujen kutsuvierasilta...minähän olen varsinainen rakennusmestarin veli joka kerran näperteli rimoista hienon kukkatelineen parvekkeelle.
Upeaan kukkatelineeseen kun laittoi pari kukkaa ruukkuineen niin se tietenkin romahti kasaan....tulin siihen tulokseen että rakennusmieheksi minusta ei taida olla !!
Lauantaina piipahdin seuraamassa LPK:n futsal-peliä Huhtaharjun koululla.

Viikon terveysvinkki:
Mene ostamaan hyvälaatuista D-vitamiiniä ja nauti sitä ainakin 5 kertainen annos mikä on THL:n suositus (7,5μg).
Juo,juo,juo....vettä !
Elinvoimaista tulevaa viikkoa ystäväiseni !


Viikolla tein taas terveellistä ruokaa:
Sunnuntain SUKLAA...olipa mukava päästä tekemään taas tuota maailman terveellisintä ruokaa.
Ainekset:
Raakakaakao-kookosöljy-cashew-parapähkinä-amlahiutaleet-acai-lucuma-goji-mustikka-vadelma-maca-hunaja-chyawanprakash-msm-merisuola-chili
Kilo pelkkää terveellistä energiaa ja nimeltään SUKLAA....

Yllättävän väristä vihersmoothieta pohjana jossa on tammenlehvää,pinaattia,spirulinaa,macaa,camu-camu,camelina,goji,inkivääri,kaneli,mustikka,vadelma,banaani,agaave.siirappi,hunaja,vehnänoras,msm.
Nuo valkoset on tuorejuustoa!

Päivän eläkeläismuhennos..
Aineksina:
200g Herkkusieniä-100%kookosrasvaa-kookosmaito-parsakaali-suikaloitu paprika-pinaatti-Siemeniä..chia,seesam,pinja,pellava,kurpitsa-cashew-mausteet..kurkuma,green masala,chilly,herbamaresuola ja kruununa agavesiirappi.

Myslileipä-vesi-kasvisliemikuutiot-herkkusieniä-papuja-herne-maissi-paprika-kookosmaito-basilika-salaatinlehti-currypaste-kurkuma-curry masala-hunaja.
Nautitaan lämpimänä hyvässä seurassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, olet ansainnut halauksen..be happy :))