tiistai 2. helmikuuta 2010

Joogailua


Tuohon joogaan tuli tuolla Vipassanassa ja Hyderabadissa reilun kahden viikon tauko.
Tämä viikko onkin alkanut vähän niinkuin joogaillen.
Maanantai aamuna anivarhain(5.45) ennen auringonnousua hipsin rannalle ja levitin viltin hiekalle sekä kääriydyin isoon kangashuiviini meditointia varten.
Pimeässä alkanut meditointi päättyi 7.23 kun eräs koira tuli nuoleskelemaan sormiani, silmät avattuani totesinkin että ranta alkaa olla täynnä elämää.
Rannalla on paljon liikkujia aamusta, kävelijää,juoksijaa ja rantakojujen aurinkopetien virittelijöitä sekä useita heittoverkkokalastajia.
Kello 8 alkoikin Alvaresin Guest Housella Poolside Yoga jossa vierähtikin seuraavat puolitoista tuntia.
Aamupalan jälkeen bechille köllöttelemään ja vähän juoksentelemaan rannalla, enkä malttanut olla aurinkopedillä joogaamatta.

klo16 alkoi Ave Maria-talolla(Swamin vuokrapaikka) iltajooga puolitoista tuntia jossa käytiin lopuksi eri hengitystekniikoita läpi perusteellisesti.

Swami pyysi minua vielä jäämään viimeiselle tunnille johon oli tulossa vain muutama oppilas niin jäin tietenkin.
Seuraavat puolitoista tuntia olivatkin parasta mitä olen täällä joogassa kokenut.Alkuun teimme kevyen asanaharjoituksen jonka jälkeen aloimme tutkiskelemaan energiavirtoja sekä healingin perusteita.
Tuo kaikki ns."huuhaa" muuttui käsissäni todelliseksi....taas tiesin kokeneeni jotain aivan uutta ja käsittämättömän hyvvää...voe tokkiinsa että tulin iloiseksi!

Tiistai-aamuna hipsin taas rantaan meditoimaan ja päivällä beachilla tuli joogailtua tunnin verran.
Klo 16 Poolside Yogassa oli mukana tyttö Pietarista,mies Sloveniasta ja minä jonka päätyttyä Swami pyysi hyppäämään skootterin kyytiin ja talolle jatkamaan.
Talolla oli 2 englantilaista,2 sakemannia,3 intialaista ja minä.

Loppukevennys:
Entisessä työpaikassani työkaverit aina puhuivat minusta että tuo äijä se on joogaillut täällä jo kymmeniä vuosia.(Joogaa olen harrastanut vasta 2,5v)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, olet ansainnut halauksen..be happy :))