maanantai 22. helmikuuta 2010

Moi Moi Goa....Hello Delhi


Hupsista heijaa , niin se vaan kolmen kuukauden intiaputki lähenee loppuaan.
nyt takana 86 päivää ja kolme vielä edessä eli huomenna tiistaina lennähdän iltapäivällä SpiceJetillä Delhiin jossa majoitun Lals Haveli-hotelliin kahdeksi yöksi(16€/yö).Hotelli sijaitsee kilometrin päässä basaarikadulta joten saas nähdä tuleeko vielä tehtyä viimeiset ostokset sieltä koska matkalaukku painaa vasta kymmenisen kiloa.
Täällä Goassa on näin viimeisinä päivinä tullut tehtyä jo lähtöä ja hyvästeltyä tuttuja.
Eilen käytiin vuokraemännän Elizan ja hänen tyttärensä Marlin kanssa syömässä Calanguten keskustassa.
Aliston Beach shackilla sanoin hyvästit siellä pitkäaikaisesti oleville tutuille..ruotsista,englannista jne sekä Aliston perheelle joka pyörittää tuota rantakuppilaa.

Iltajoogan jälkeen kävin ostamassa laukun (4€) johon laitan tavarat joita en kanna suomeen vaan jätän ne tänne valmiiksi odottamaan seuraavaa kertaa..
Laitetaanpa lopuksi kuvia.... Intialaisesta sähkömiehestä asennuspuuhissa...
Tyypillinen katunäkymä klo viiden aikaan St Anthony Chapelin kulmassa
Viimeinen hoito jaloille reissussa.
Pedikyyrin olen ottanut täällä neljä kertaa ja siihen on uponnut rahaa 24€.
Parturissa olen käynyt hiustenleikkuussa viisi kertaa ja parranajossa neljä kertaa joihin olen maksanut itseni melkein kipeäksi eli yhteensä vajaat 8€ (käsityö on täällä vielä kohtuuedullista).
Parturi pyysi eka kerralla 100 rupiaa mutta kerroin että maksan nyt 50 ja käyn joka viikko leikkauksessa tai maksan 100 ja en tule koskaan takaisin tähän paikkaan....suostui ottamaan 50 joka on paljon sekin kun paikallinen maksaa koneleikkauksesta noin 30 rupiaa!!

Lopuksi vielä joogatunnilta opetusta "köysin rantein"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, olet ansainnut halauksen..be happy :))