torstai 17. kesäkuuta 2010

Hikeä, ei verta, ei kyyneleitä+ kilpailu palkinnolla !

Torstai oli taas nautinnollinen päivä eli tein sitä mistä todella tykkään ja nautin.

Aamulla suljin tietsikan puolkymmeneltä ja hyppäsin hengittämään pitkästä aikaa hieman lämpimämpää ja aurinkoisempaa ulkoilmaa.
Maantiefillarilla karautin ensin Toivakkaan 38km jossa paikallisella kioskilla join teekupposen sekä söin trailmixistä "kourallisen" pähkinämarjasekoitusta.
Matka jatkui hetkisen kunnes puhelin soi ja meinasin tuiskahtaa turvalleni vastatessani...siis stoppasin tien laitaan ja juttelin tovin Swamin kanssa joka soitti Oslosta ja kertoili aikataulustaan Suomeen tulosta.

Matka jatkui Mikkelin tielle jossa pysäkillä mittari näytti 52km...hieman söin taas eväitäni sekä koivunlehtiä ja ratamonlehtiä.
Muutama kuvakin tuli näpättyä itselaukaisimella.

Lievestuoreen Shellillä oli käytävä lisää nestettä noutamassa ja tyydyin kraanaveteen kun minulla oli sitruuna-msm-hunajaseos putelissa valmiina.
Viihdekeskus matkalla eli mp3:n täynna 60-luvun musaa ja bluesia (1624 kipaletta)

Vaajakoskella vielä kävin Naissaaressa kurkkaamassa josko siellä olis pakureita mutta.....

Nyt pieni leikkimielinen kisailu hyvät lukijat.
Mitä hyvin outoa on allaolevassa kuvassa ?(vastaukset kommenttina)
Paras sepustus palkitaan 100g:lla jauhettua pakuria.(tuomarina toimii Ansku).

Rantaraitti vielä loppuverryttelyksi täysillä puolitoista kertaa joten Kuokkalan sillan keskellä mittari näytti tasan 100km aikaan 3h49min eli keskinopeus 26,2 km/h(max 54,6)..kotiin jossa mittari stoppasi 104km kohdalle.
Karttakuva päivän reissusta:

Hetkinen lepoa ja juosten kukkulalle ohjaamaan joogatuntia jonka jälkeen taittelin koivuvastan sekä juosta jolkottelin kotiin saunaan.
Aaah miten rentouttava olo !!!

Huomenna taas kohti uusia nautintoja.

4 kommenttia:

 1. Kuvakisaan: Sepin vuosikymmeniä tunteneena tiedän että halutessaan hän kykenee mihin tahansa. Tuossa kuvassa ihmetyttää että miten tuo pyörä mukamas pysyy pystyssä ;-) terveisin Kaitsu KPÄ.

  VastaaPoista
 2. Ihmettelen että miksi jumpatessa pitää olla kypärä päässä.
  Kysymys: vieläkö elokuussa aiot vetää puistojoogaa? Minulla on ilo viettää jälleen kerran kolme päivää Salmirannantiellä elokuun 18.-20., ja olisi mielenkiintoista osallistua!

  VastaaPoista
 3. Kuvan perusteella olet aika nopea liikkeistäsi. Aika harva ehtii olla yhtä aikaa kolmessa paikassa/asennossa! Ja tärkeintä on, että hauskaa tuntuu olevan. Jatka samaan malliin.

  VastaaPoista
 4. Varsin ketterää toimintaa! :) Oudoksuttaa vähän nuo kannot että mistä ne on tuohon tupsahtaneet?
  Sepi hei koska sä teet joogavideon?? :)

  VastaaPoista

Kiitos, olet ansainnut halauksen..be happy :))