torstai 24. helmikuuta 2011

Kieltoon meneviä yrttejä myytävänä !

 (LOPPU) eli kaikki ainekset mitä oli yli oman tarpeen ovat nyt sitten menneet maailmanääriin.
Kiitokset nopeille ostajille ja onnea että saitte terveyttä elämäänne muutaman jauheen muodossa !!!
Pian laitan myyntiin jotain muuta mukavaa...ole kuulolla !

Koska EU on suuressa viisaudessaan päättänyt kieltää satojen terveellisten yrttien myynnin elintarvikekäyttöön 1.4.2011 alkaen.

Päätarkoitushan tuolla kiellolla on saada lääketeollisuudelle lisää voittoja koska ihmiset vaan enemmän sairastuvat synteettisistä "lääkkeistä ja lisistä".

Nyt on mahdollisuus hommata varastoon hieman laatuaineita eli

*Mucuna (LOPPU)

*Ashwagandha (LOPPU)

*Brahmi  (LOPPU)

*Gokshura (LOPPU)

*Amla (LOPPU)


 Hintakaan ei häikäise
100g= 6.50 € ja isommissa erissä hieman kilohinta laskee !

Oma Supercombo on noita kaikkia yhtäpaljon sekoitettuna ceylonin kaneli ja hunaja seokseen....
menee suoraan kehoon ja toimii !!!

Tässäpä hieman selostusta noista yrteistä:MUCUNA PRURIENS
Mucuna pruriens - on yleinen papu Intiassa, joka on osottautunut sisältävän levadopaa (L-dihydroxyphenylalanine tai L-DOPA). Tämä on aminohappo, jota on kehossamme, joka muodostaa dopamiinia, jota tarvitaan aivojen toimintaan. Ayurvedalaisessa lääkityksessä on Mucuna pruriensia kauan käytetty afrodiisiakina sekä naisille, että miehille.
L-Dopa on aminohappo, jonka käytöllä on suuri joukko terveydellisiä etuja. Eräs näistä eduista on sen vaikutus kasvuhormonitasojen kasvuun. Ensisijaisesti se tunnetaan kuitenkin muuntumisesta dopamiiniksi, joka on olennainen koko kehomme ja etenkin aivojemme toiminnalle. Dopamiini on tunnettu sen hyvää mielialaa ja vireyttä tuovista vaikutuksista. L-Dopa on luonnollisessa hyvin imeytyvässä papu-uutteen (Mucuna Pruriens) muodossa.
100g sisältää:
Mucuna puriens : 141 kaloria,10,2 % proteiinia, 1.3 % rasvaa,
23.2 % hiilihydraatteja, josta 3 % kuitua, 1.3 % mineraaleja, josta 42 mg kalsiumia, 15 mg
fosforia, 2,6 mg rautaa ja 0.09 mg B1-vitamiinia
Parkinsonin tauti
James Parkinson: “Shaking Palsy” 1817
”Kampavata”
Atreya: Caraka Samhita. Ayurveda (Science of Life)
2500 BC: (kampa=vapina, Vata=lihasliikkeiden puute
Oireet:
Lihasjäykkyys, vapina, masennus, uneliaisuus
Hoito:
Monia ehdotuksia, useat sisälsivät Mucuna pruriens –
kasvia. Myöhemmin todettiin siementen sisältävän L-dopa
– aminohappoa.

AMLA

    * C-vitamiini Intian karviainen -vahvin luonnon C-vitamiini ja erinomainen antioksidantti.
    * Vahvistaa immuunijärjestelmää, lievittää flunssan oireita ja lyhentää sen kestoa.
    * Puhdistaa suuta , vahvistaa hampaita ja hoitaa ikeniä.
    * Ehkäisee osteoporoosin syntyä.
    * Edistää hiusten ja kynsien kasvua.
    * Vähentää vatsan ja paksusuolen tulehduksia ja lisää punaisten verisolujen määrää.

BRAHMI
Kuivattu yrttijauhe .
Aivojen vahvistaja. Tasapainottaa hermostollisia
epätasapainotiloja ja kohentaa henkistä ja fyysistä voimaa.
Kotu Gola (konnanputki) on käytetty vuosituhanisia Ayurvedassa
aivosolujen vahvistamiseen ja mielialojen vaihteluihin.
sisältää: Centella asiatica

ASHWAGANDHA
Ashwagandha on tunnettu hyvin kauan hermostoa vahvistavana, rauhoittavana ja tukkeumia poistavana kasvina. Ashwagandhalla on erittäin vahva historia Intialaisessa kansanlääkinnässä, eikä yrttijärjestelmistä löydy muuta ashwagandhan veroista afrodisiakkia.

Ashwagandha eli rohtokoiso
on monivuotinen 1-2 metriä korkea pensas, jonka juurista jauhetaan pitkän käyttöhistorian omaavaa jauhetta. Ashwagandha on tunnettu hyvin kauan hermostoa vahvistavana, rauhoittavana ja tukkeumia poistavana kasvina. Ashwagandhalla on erittäin vahva historia Intialaisessa kansanlääkinnässä, eikä yrttijärjestelmistä löydy muuta ashwagandhan veroista afrodisiakkia. Sitä käytetäänkin lisäämään seksuaalista halukkuutta sekä miehillä että naisilla. Miehet käyttävät sitä impotenssiin, heikkoon erektioon ja ennenaikaiseen siemensyöksyyn. Naiset taas hedelmättömyyteen, keskenmenon ehkäisyyn, lisäämään maidon eritystä ja auttamaan rintojen kehitystä. Ashwagandha soveltuu erityisesti vaihdevuosissa oleville naisille.

Kasvin ainesosat lisäävät serotoniinia aivoissamme, mikä edesauttaa hyvänolon tuntemuksiamme. Aswagandhalla on myös antibioottisia, tulehdusta estäviä, antioksidanttisia ja suorituskykyä parantavia vaikutuksia. Jauhe sopii erinomaisesti urheilijoille ja aivotoiminnan maksimoinnista kiinnostuneille henkilöille. Intiassa kasvia käytetään joogan ja mietiskelyn tukena sen mieltä kirkastavien ominaisuuksien vuoksi.

Annostus ja käyttö
1 tl kahdesti päivässä.

Perinteisesti juurijauhetta keitetään hunajalla makeutetun lämpimän maidon kera ja otetaan kupillinen kahdesti päivässä. Voit sekoittaa jauhetta myös mehuun tai pirtelöiden joukkoon sekä käyttää raakasuklaan valmistuksessa.
Vastustuskykyä superyrtti Ashwagandhasta
Ashwagandha on intialaisessa lääketieteessä, tuhansia vuosia vanhassa ayurvedassakin käytetty superyrtti. Sitä kasvaa Intiassa, pohjois-Afrikassa, lähi-Idässä ja nykyään myös Usa:ssa. Kasvi viihtyy lämpimissä ja kuivissa oloissa. Kasvin lehdillä on monia terapeuttisia vaikutuksia, mutta useimmiten länsimaisessa yrttihoidoissa käytetään sen juurta. Intian Sanskritin kielellä ashwagandha tarkoittaa " the smell of a horse" viitaten hevosen tarmoon ja voimaan. Yrttiä on perinteisesti käytetty vahvistamaan ihmisten vastustuskykyä sairauksien jälkeen sekä myös (macan tavoin) seksuaalipotenssin lisäämiseen.
Adaptogeeninen ashwagandha lisää vitaalienergiaa ja ennaltaehkäisee sairauksia ja vahvistaa näin immuunikykyä. Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet valkoisten verisolujen lisääntymistä ja immuunikyvyn vahvistumista kyseisen yrtin käytön seurauksena. Ashwagandhalla voi olla myös rauhoittava vaikutus, se tasapainottaa veren sokeria ja voi olla vaihtoehto lääke mahdollisesti jopa syövän hoitoon ja ehkäisyyn. Näiden monien vaikutusten lisäksi ashwagandhan on todettu helpottavan stressiä, auttavan levottomuuteen ja unettomuuteen ja vähentävän kolesterolia.
Muita positiivisia vaikutuksia ovat kolesterolin lasku, aivosolujen rappeutumisen vähentyminen, oppimiskyvyn, muistin ja reaktionopeuden parantuminen. Yrtti auttaa myös estämään tulehdusta ja malariaa. Korkeat käyttömäärät saattavat aiheuttaa kreatiinin kaltaisia vaikutuksia hormonitoiminnalle

GOKSHURA (Tribulus Terrestris)

Tribulus terrestris on kasvi, joka kasvaa trooppisessa ilmastossa. Kasvin mielenkiintoisin osa on juuressa. Tätä kasvia on käytetty ympäri maailmaa erilaisiin vaivoihin. Sitä on käytetty diureettina, antiseptisena, tulehdusta estävänä lisäravinneyrttinä, että myös mielialaa kohentavana juomana.
Tribulus terrestriksen kaikkein huomattavin hyöty on sen käyttö hoidettaessa seksuaalisia häiriöitä. Sitä on käytetty Aasiassa ja Bulgariassa monia vuosia libidon ja hedelmättömyysongelmien hoidossa. Tribulus terrestris on ei-hormonaalinen yrtti, joka palauttaa ja parantaa libidoa miehillä sekä parantaa ja pidentää erektion kestoa. Tribulus terrestris lisää myös sperman määrää ja nopeutta.
Näin se tapahtuu: Tribulus terrestris lisää testosteronitasoja lisäämällä luteinisoivan hormonin (LH) tasoja. LH on hormoni, joka antaa keholle viestin alkaa tuottamaan luonnollista testosteronia


19 kommenttia:

 1. Tuo on niin sairasta, miten ihmisiltä yritetään evätä kaikki luonnollinen hyvä ja terveellinen ravinto.

  Eräs ystäväni kertoi, kuinka hän oli ennen ostanut luontaistuote kaupasta jotain hyvää luontaistuotetta ja sitten sitä ei enää siellä myytykään. Sanoivat, että sen myynti on siirretty apteekin puolelle, mutta apteekista etsiessä ei sitä ollut löytynyt enää sieltäkään. . .
  En tiennytkään, että tämä yrttien myyntikielto on tulossa voimaan jo 1.4.2011. Huolestuttavaa, kuten moni muukin asia nykypäivänä.

  Entä sitten, jos kesällä keräilee luonnosta erilaisia yrttejä ja kasveja ja vaikkapa pakurikääpää, tai koivun mahlaa. Onko sekin sitten jo kohta laitonta? Omaan käyttöön kerääminen.

  Yritetäänkö asiat viedä siihen suuntaan, että ensin kaikki kielletään, kaikkea valvotaan, luonto/maaperä myrkytetään ja lopulta ihmiset joutuvat syömään vain ravinneköyhää huonoa ja geenimanipuloitua eines ruokaa ja samalla kaikkien ihmisten kunto ja terveys kärsii ja älykkyys heikkenee ?
  Tästä kaikesta hurjat voitot keräävät sitten suuryhtiöt, kuten lääkeyhtiö Glaxo Smith ja maatalous- ja kemikaali tuottaja Monsanto.

  Toivottavasti asioihin saadaan muutos, ennen kuin
  olemme kaikki TÄYSIN vailla vapautta ja oikeuksia.
  Häkissä, vailla avaimia terveelliseen elämään.


  Pysytään vahvoina!

  VastaaPoista
 2. Kiitos hyvästä katsauksesta näiden yrttien ihmeelliseen maailmaan. Niinpä niin, siellä isot rahat jyllää EU-säädösten taustalla.

  VastaaPoista
 3. Olen muuten sitä mieltä että siellä ei jyllää isot rahat vaan suoranainen TYHMYYS ja TIETÄMÄTTÖMYYS !
  Se on varmaan sillälailla että EU-edustaja kun lentelee kotimaan ja Rysselin väliä sekä istuu erilaisissa kabineteissa niin.....
  Siitä jää kokonaan maadotautuminen pois ja aivot pysähtyy virkamiesasteelle.....

  VastaaPoista
 4. Todella järjetöntä ja täysin edesvastuutonta touhua EU:lta. Voi herra jumala. Sanon tämän suoraan että toi äsken luettu tieto johti minut suoranaiseen järkytykseen.ARGH!!!!

  Markku

  VastaaPoista
 5. Kai niitä yrttejä sentään saa myydä vaikka jalkakylpyihin? Sentään niin sairas tää systeemi voi olla ,että kieltää kaiken myynnin?

  VastaaPoista
 6. Juu..
  Olen ajatellut hieman säästää yrttejä jotta voin myydä niitä 1.4 jälkeen.
  Hevosen perseen hoitoon ulkoisesti mutta jokainen voi käyttää niitä parhaaksi katsomallaan tavalla...

  Voi että tämä maailma on sairas !!!!!

  VastaaPoista
 7. Mistä tilailet noita ihme yrttejä ja miten olet noihin ylipäätään alunperin tutustunut?

  VastaaPoista
 8. Yhtään noista en ole tänne Suomeen tilaillut.
  Kaikki yrtit jotka myyn olen itse ostanut Intiasta ja ennenkaikkea etsinyt sieltä hyvää laatua.
  Ayurvedalääkärini kanssa on keskusteltu yrteistä paljon ja hän on toimittanut minulle kilottain jauheita lähetettäväksi.
  Suurimmanosan olen laittanut postipakettina tulemaan reissuiltani.

  Ayurvedan opiskelun myötä nuo yrtit ovat tulleet tutuiksi ja niiden käyttötarkoitus.

  David Wolfe kertoo eri vidopätkillään myös paljon superyrteistä....

  "piireissä" myös puhutaan paljon yrteistä...

  silmät ja korvat auki olen ollut ennakkoluulottomana ja tiedonhaluisena, näin se menee.

  VastaaPoista
 9. Pyrin suhtautumaan kaikkeen terveen skeptisesti, joten aloitetaan nyt vaikk näin:

  >There has been a growing number of people, including respected raw foodists who believe David Wolfe is a salesman and is only after people's money. These claims are being made because of his technique of how he talks up his raw foods saying buzzwords such as "super foods" "cacao healthiest food in the world" and much more. If you want an example you can find one of his lectures on YouTube or below.

  Niin tai näin, mutta Wolfe on kaikesta päätellen tehnyt hyvät rahat firmallaan raw food:ia hyväksi käyttäen.

  >Ayurvedan opiskelun myötä nuo yrtit ovat tulleet tutuiksi ja niiden käyttötarkoitus.

  Miksi Intialaiset käyttävät yhä vähemmän ja vähemmän Ayurvedan oppeja?

  Ilmeisesti Ayurveda toimii samankaltaisella perjaatteela kuin homeopatia, eli _lääkäri_ määrää oikeita yrttejä _potilaan_ vaivoihin? Vai onko Ayurvedassa jotain perus superyrttejä joita käytetään lähtökohtaisesti vai miten?

  VastaaPoista
 10. Ayurveda on intiassa tänään kalliimpi hoitomuoto kuin tavan puoskarilääkäri joka määrää synteettistä lääkettä.
  Hintakysymys köyhässä maassa.

  Kaikki hyvätuloiset pysyvät terveinä kun he edelleen luottavat Ayurvedaan ja heillä on siihen varaa.
  Ayurvedahan ei ole pelkästään yrttejä vaan tyypillinen käynti Ayurvedalääkärillä on:

  Mantra - potilaan tutkiminen ja kehotyypin tunnistaminen, kieli, kynnet, silmät jne.-pulssiluenta ranteesta-ruokavaliosuositus-jooga-asanasuositus-yrttiseoksen teko taudin poistamiseksi....

  Länsimainen lääkäri taas kysyy että mikä vikana ja hetkisen voi jopa vilkaista "kipeää" paikkaa ja määrää antibiootteja sekä masennuslääkkeitä joista hän saa bonukset...

  Näin se menee ehkä kärjistetysti.

  Jokainen voi tietenkin päättää itse sijoittaako rahansa terveyteen vai sairauteen !

  VastaaPoista
 11. Kiitokset vastauksesta.

  Mites Ayurveda lääkäri lähtee lääkitsemään potilasta jolla on esim. akillesjänne napsahtanut irti kantapäästä?

  Onko suositella jotain hyviä yleis-yrttejä/kasveja Ayervedan hengessä parantamaan yleistä hyvinvointia, immunijärjestelmän vahvistamista, ruoansulatuksen parantamista ja hyvän bakteerikannan vahvistamista?

  Intiassahan on paljon pelkkiä kasvisravintoloita ja muutenkin aika luonnonmukaista ruokaa taitavat syödä kun en itse ainakaan nähnyt länsimaalaisia ruokakauppoja. Mites Ayerveda suhtautuu liha/kasvis -ruokaan? Kumpi parempi vai kummatkin riippuen henkilöstä, vai miten?

  VastaaPoista
 12. Eiköhän tuo akillesjännevamma hoidu koska Ayurvedisesti on tehty silmän korjausleikkauksia jo yli 2000v sitten.

  Yleiseen hyvinvointiin suosittelen Ashwagandhaa sekä Chyawanprashaa jotka molemmat kuuluvat omaan päivittäiseen valikoimaan.

  Ruuansulatukseen ehdottomasti TRIPHALA:

  Triphala on yksi Ayurvedan suosituimpia yrttivalmisteita ja sitä suositellaan laajasti. Sitä kiitetään kyvystään puhdistaa tehokkaasti mutta lempeästi kuona-aineita ruoansulatuskanavasta ja edistää ravinteiden normaalia imeytymistä. Triphalan katsotaan myös olevan voimakas "Rasayana" – koko fysiologian nuorentaja, joka tasapainottaa kaikkia kolmea doshaa ja tukee kudosten normaalia toimintaa.

  Rasayanoilla on yleisesti ottaen seuraavia ominaisuuksia:

  * Nuorentavat koko fysiologiaa
  * Edistävät pitkäikäisyyttä
  * Tukevat tervettä immuniteettia ja biologista vahvuutta (bala)
  * Tukevat kaikkien kudosten (dhatujen) toimintaa
  * Tasapainottavat kaikkia kolmea doshaa

  Bakteerikanta vahvistuu myös tuon Triphalan käytön myötä.
  Itse käytän RehaBact MikroBalans Probioottia.

  Liha(eläin)/kasvis tarpeen mukaan mutta enimmäkseen kasvisruokaa.

  ps.nämä eivät korvaa minkään lääkärin ohjeita vaan ovat omia kokemuksiani eli niissä on käytetty ihmiskokeita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sepi! aijon kokeilla tuota Triphalaa voiko käyttää pitkiäkin aikoja vai vaan kuuriluotoisesti? minkälaisia kokemuksia sulla on tuosta? Chyawanprasha myös kiinnostaa.

   Poista
 13. Tuolta löytyisi (Ashwagandha, Chyawanprasha ja Triphala), mutta tabletteina.

  http://ayurvedanordic.fi/tuotteet/

  Ja tietysti iherbistä:
  http://www.iherb.com/Planetary-Herbals-Triphala-6-oz-170-1-g/1596?at=0
  http://www.iherb.com/Nature-s-Formulary-Chyawanprash-1-1-lbs-500-g/11665?at=0
  http://www.iherb.com/Ashwagandha-Organic-2-fl-oz-60-ml/2845?at=0

  Löytyykö sinulta vielä parempi(a) kanavia?


  Itse käytän tätä probioottia (useat väittävät parhaaksi mitä löytyy - tiedä sitten?):
  http://www.iherb.com/Dr-Ohhira-s-Essential-Formulas-Inc-Probiotics-12-PLUS-Original-Formula-60-Capsules/3620?at=0

  >ps.nämä eivät korvaa minkään lääkärin ohjeita vaan ovat omia kokemuksiani eli niissä on käytetty ihmiskokeita...

  Tottakai. Kaikki mitä netistä lukee on täysin omalla vastuulla. :)

  VastaaPoista
 14. onkohan oikeesti noin et jotkut yrtit voi kasvattaa rintoja jotka esim.raskaus on pilannut? :O jos on nii mulle ja heti kiitos. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pakko sanoa että noi yrtti-esittelyt on muutenkin aika suoraan siitä kirjasta

   Poista
 15. muistaakseni juuri ashwhagandhaa käytettiin juuri tuohon tarkoitukseen! ...en ole satavarma (sinikka piipon kirjasta"mielen ja rakkuden kasvit" luin tosta) ja britti raakaravinto kirjailija "shazzie" sanoi kirjassaan jopa visualisoineensa/meditoineensa itselleen yhden kuppikoon! =)

  VastaaPoista
 16. Hyvin saa vielä loppuvuodesta 2014 näitä kaikkia ja ihan laillisesti ...

  VastaaPoista
 17. Vilpittömästi olin niin surullinen, kun aviomiehelläni todettiin Parkinsons-tauti 2 vuotta sitten, kun hän oli 49-vuotias. Hänellä oli ojennettu asento, vapina, oikea käsi ei liiku ja myös sykkivä tunne kehossaan. Hänet asetettiin Senemetiin 8 kuukaudeksi, minkä jälkeen Siferol otettiin käyttöön ja korvattiin Senemetillä. Tänä aikana hänelle diagnosoitiin myös dementia. Hän aloitti hallusinaatiot, menetti yhteyden todellisuuteen. Epäillään, että se oli lääkitystä, otin hänet pois Siferolilta (lääkärin tietämyksen mukaan) ja aloitin hänet tohtori Itohanilta tilaamallamme luonnollisella kasviperäisellä koostumuksella. Hänen oireensa heikkenivät täysin Dr Itohan HERBAL Formula- tai Parkinsons-taudin luonnollisen 3 viikon käytön aikana. yrttivalmiste. Hän on nyt melkein 51-vuotias ja pärjää hyvin, tauti on täysin käännetty! aviomieheni parani ja nyt aviomiehelläni ei ole Parkinsonsia, menin sairaalaan, joka sanoi, että Parkinsonille ei ole parannuskeinoa, ja ilmoitin heille aviomieheni paranemisesta ja he olivat yllättyneitä. ota yhteyttä tohtori Itohaniin myös muiden useiden sairauksien varalta ja saat neuvoja avioliittoasioiden hoitamiseen. Hän on hyvä mies
  Sähköposti greatcureman@gmail.com
  Whatsapp +2348152855846

  VastaaPoista

Kiitos, olet ansainnut halauksen..be happy :))