tiistai 15. joulukuuta 2009

Joen yli viidakkoon

Aamu alkoi jo perinteiseen tapaan joogalla ja sen jälkeen hedelmä-aamiaisella ananasmehuineen.


Tänään saimme tänne uuden naislääkärin ja hän pistikin heti hoito-ohjelmamme uusiksi....minulle höyrykylpyä hieronnan päälle ja Anskulle kasvohoito normaalin hierontaohjelman lisäksi ja huomenna hänellä aloitetaan 5 päivän erikoishoito, buttermilk-hoito.
Valkopöksyinen herra ainakin nautti hoidosta...ei kai se ole perverssiä nauttia kahden miehen käsittelystä ?


Iltapäivällä meitä pyydettiin lähtemään Binun (toinen joogaopettajamme ja myöskin minun hierojani) ja Shamien (sairaanhoitaja)sekä Indonesialaisen "hoidokin" kanssa joen yli viidakkoon kävelemään.
Kaikki intialaiset taisivat pyrkiä samasta paikasta veneellä yli !


Aikomuksenamme oli ylittää joki "soutuveneellä", mutta johtuen sunnuntaipäivästä, siellä oli hirveä ruuhka ja vain kaksi pientä venhoa, joissa kaksi melojaa, joten otimme suunnitelma B:n käyttöön....kahlaamme joen yli;) Se olikin ihan jännä kokemus, vaikka joessa ei virtaa hirveästi ollutkaan, niin kahlauksen teki vaikeaksi se, ettei pohjaa nähnyt ja siellä olevien kivien muodosta ei päässyt selvyyteen, mutta horjahtelujen ja jalalla tunnustelujen jälkeen pääsimme turvallisesti perille joen toiselle puolelle.


Siellä lähdimme kulkemaan yhtä polkua pitkin ja näimme useita pikkuapinoita tirkistelemässä meitä kummastellen.Fiksuimmat niistä osasi pysyä maassa...

Kun taasen hieman hullummat hyppivät puissa vauhkona...

Sen kummallisempia eläimiä siellä ei näkynyt, mutta sankkaa bambumetsikköä...tai pitäisikö sanoa bamburyteikköä sitäkin enemmän. Parit hienot liaanikeinut nähtiin myös!


Takaisin joen yli tulimmekin sitten jo soutuveneellä.


Illalla jooga normaalisti ja sen päälle kunnon illallinen, Anskukin sai jo ihan normaali annoksen intialaista ruokaa eli ei enää pelkkiä hedelmiä. Hyvin näkyi ruoka maistuvan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, olet ansainnut halauksen..be happy :))