tiistai 28. syyskuuta 2010

Jaken kovat ja pehmeät rasvat


Aaatelinpa kertoa omat juttuni rasvakeskusteluun.

Käytän kovia ja pehmeitä rasvoja! (kovien ja pehmeiden aineiden sekakäyttäjä)


Viime kesä kun oli oikein lämmin niin sisällä lämpötila oli korkea ja söin kookosöljyä pehmeänä juoksevana ja nyt syksyllä syön sitä kovana.

Kirnuvoi on kovaa rasvaa kun sen ottaa jääkaapista mutta parintunnin kuluttua ruokapöydällä se on pehmeää rasvaa.

Udo´s Oil on hyvin pehmeän ja täyteläisen makuista.

Vuohenjuusto on sikäli ongelmallinen että se on vähän niinkuin kovaa mutta pehmyttä.

Seesaminsiemen-, oliivi-, saksanpähkinä-, avocado-öljy ovat kylmäpuristettuja mutta juoksevia niin voisiko ne laittaa pehmeiksi rasvoiksi ?

Jalkavoiteena menee kovaa rasvaa eli AloeVera Propolis-voide.
Pihka on tosi kovaa rasvaa ja toimii lampaanvillan kanssa erinomaisesti mm haavoissa.

Pähkinät ovat yleensä kovia joten lokeroidaan se koviin rasvoihin.

Oregano-öljyn luokittelen yksinkertaisesti pahanmakuisiin.

Eihän tässä mitään järkee ole mutta olenpahan sotkeutunut kyynärpäitä myöten itsellä toimiviin rasvoihin....

Pakuria ei varmaankaan lasketa rasvaksi mutta se tekee hienon hipiän ja hövelin käytöksen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, olet ansainnut halauksen..be happy :))