torstai 25. maaliskuuta 2010

pH-tasapaino

Nyt olen harrastanut viikon pH-arvon saamista kehostani emäksisemmäksi.
Miksi ja Kuinka?
Mikko Vapa kertoo puolestani miksi:
Lue Vapaa.infosta Mikon teksti
Kuinka:
Olen nauttinut paljon juomaa jossa on:
Lähdevesi+merisuola+vaalea bentoniittisavi, kuulostaa että maistuu kauhealle mutta juotuani sitä nyt viikon niin siihen on tullut himo.
Eikä tuo koskaan maistunut pahalle koska siinä nuo osaset ovat LAADUKKAITA.!!!
Toinen ISO elementti emäksöinnissä on viherjuoma tai yleensä vihreä ruoka..toisinsanoen mitä vihreempi sitä emäksisempi.
Tänään onnistuin tekemään parasta viherjuomaa koskaan eli BEGBS(bestevergreenbysepi).
Tuossapa kuva kaikkien kauhistukseksi...kuvaa klikkaamalla saat sen hieman isommaksi.

Aineksina ovat:
-pakuri- ja havujuoma
-kiiwi ja banaani
-basilika,tammenlehvä,kurkku
-spirulina,chlorella,ohranoras,maca
-hamppu,kurpitsa,chia,vihreä linssi
-villi hunaja,agave nectar
-yrttimauste,kurkuma,chili,merisuola..lähdevesi
Salainen resepti on LAATU eli maistellaan kultaisella lusikalla.....

Laitetaan vielä loppukevennykseksi havu-uute hyve !!!
Mene metsään ja keräile nuoresta männystä havunneulasia vaikkapa kolme litraa.(käytä hanskoja!)
Kaverini on metsäinsinööri ja hän aina metsään mennessä tankkaa mielessään "lyhyet neulaset..kuusi,pitkät neulaset..mänty".
Nyt sinulla on jo suuri mahdollisuus osua oikeaan havupuuhun.
Kotona pese neulaset ja tunge tehosekoittajaan merisuolan ja lähdeveden sekaan....surauta hetkinen ja sitten suodata,siivilöi valmis uute...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, olet ansainnut halauksen..be happy :))